Alla inlägg den 23 april 2009

Av Ankaa - 23 april 2009 22:39

Stannade hemma från skolan idag, för när jag vaknade var jag alldeles febrig och mådde inte bra. Så jag gick upp och sa åt mamma att jag stannar hemma idag och sen gick jag och la mej igen.


Vaknade några timmar senare och var fortfarande småseg, men inte så farligt, så jag drog igång datorn och segade runt lite. 


Drog senare ner till apoteket för att köpa Echinagaard, för jag har verkligen ingen lust att vara jätteförkyld när jag fyller år. Har följt instruktionerna och tagit det 1 gång i timmen och det har faktiskt funkat. Känner mej inte alls lika sjuk som innan. 


Jag har dessutom blivit asbra på att laga mat! När jag lagar mat så smakar det som om mamma skulle ha lagat det och lite bättre till och med, så jag är jättenöjd. =)


För övrigt ringde A imorse och berättade att hans telefon hade fuckat upp sej, så den funkar inte längre. Lite jobbigt när han skulle komma hit nu ikväll och jag skulle ner och öppna porten åt honom, för han kunde ju inte smsa eller ringa och säga när han skulle vara här så jag var tvungen att gissa lite. Men det gick bra ändå.


Och nu är det bara 5 dagar kvar...

Ovido - Quiz & Flashcards